image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Over mij

De salon is een speciale plek voor mij, waar ik mijn vak met passie uitvoer.

Hoi! Ik ben Evelien

Als moeder van twee kinderen ben ik altijd werkzaam geweest in de mode en op kantoor. In 2009 behaalde ik mijn diploma aan het Internationaal Opleidingsinstituut Thomas in Den Bosch en startte in 2010 mijn eigen Schoonheidssalon Evelien. De salon is een speciale plek voor mij, waar ik mijn vak met passie uitvoer, Het is belangrijk voor me dat mensen zich goed kunnen ontspannen, tot rust kunnen komen en met een tevreden gevoel naar huis gaan!
Ik werk met het Italiaanse merk RVB SKINLAB Diego Dalla Palma Professional! Ik geloof in de producten die ik gebruik. Als specialist weet ik welke producten en behandelingen passen bij uw huidtype en leeftijdsfase. Daarnaast werk ik met Radio Frequentie apparatuur (facelift zonder chirurgische ingreep), stimuleren collageen, bloedcirculatie, vermindering cellulitis en verbetering stofwisseling. Komt u voor het eerst, dan krijgt u van mij een vrijblijvende intake (huiddiagnose) om samen naar het beste resultaat te werken. Na mijn leerzame studiereizen in Italie, heb ik vele ervaringen opgedaan, .Door vaak trainingen te volgen hou ik mijn kennisniveau op peil. Met mijn behandelingen hoop ik anderen te helpen aan een pure huidverbetering op de manier wat bij u past!
Persoonlijke Aandacht

Ik werk alleen op afspraak, zodat ik genoeg tijd voor u heb. Elk mens is anders en vraagt om een specifieke behandeling.

Rustige omgeving

Woont u in de omgeving van Geffen, Oss of Den Bosch en op zoek naar een professionele schoonheidssalon? Dan bent u aan het juiste adres.

Specialiste in huidverzorging

U bent in goede handen voor huidverbetering, ontspanning en huidverzorging. Samen gaan wij voor het beste resultaat.

Advies op maat

Bel of Whatsapp mij gerust voor vragen of het maken van een afspraak 06-26423219 of mail naar info@evelienschoonheidssalon.nl

Producten in de salon

Ik werk met het Italiaanse merk RVB SKINLAB Diego Dalla Palma Professional!
Het Italiaanse merk Diego Dalla Palma Professional heeft zuivere en geconcentreerde actieve ingrediënten. Sinds de start van mijn Schoonheidssalon werk ik al met dit gerenommeerde merk. Het merk is van topkwaliteit met direct zichtbare resultaten.
Producten in de salon