image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search
 

Producten

Voor een persoonlijk productadvies kunt u altijd contact opnemen.

Diego Dalla Palma Professional

Alle verzorgingsproducten van Diego Dalla Palma Professional zijn verkrijgbaar in mijn schoonheidssalon.

Multi-Tasking Oil

De Multi Tasking Oil van Diego dalla Palma professional is rijk aan diverse natuurlijke oliën. Deze worden gewonnen uit zoete amandel, jojoba, rozenbottel, maretak, Passiflora, açai, babassu, tiarè, hibiscus, ylang-ylang, plumeria alba, frangipani en zonnebloem. De combinatie van deze natuurlijke ingrediënten zorgt voor een voedende, maar snel absorberend product. Na het aanbrengen laat de olie direct een gevoel van hydratatie en welzijn achter. De natuurlijke aard van het product maakt dat het te gebruiken is tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding. De olie biedt bijvoorbeeld uitkomst bij littekens, striae en kloven. Daarnaast is het groene product ook geschikt voor kinderen.

Body Bioenergie

Lichaam en geest samen tegen cellulite De lichaamsproducten van Diego dalla Palma professional verzachten, verstevigen en hydrateren de huid en gaan de onvolkomenheden in verband met cellulitis en plaatselijke verslapping van de huid tegen. Als alles in evenwicht is, is het de energie die zonder obstakels kan stromen! Ontdek BODY BIOENERGY, de nieuwe benadering om de gezondheid en schoonheid van het lichaam te verbeteren die gebaseerd is op de PsychoNeuroEndocrineImmunology (PNEI) of ''esthetische psychologie van het lichaam''

Aloe Vera 96 Gel

Een gel met een hoge concentratie aan actieve stoffen. In slechts 30 dagen is je huid stralender, steviger, versterkt en is egaler.
Bestellen van verzorgingsproducten of make-up producten

Link producten bestellen: https;//diegodallapalmapro.nl/.

LET OP: Vraag eerst je persoonlijke code aan via 06-26423219 of het contactformulier.

Contact

Voor een persoonlijk productadvies of het maken van een afspraak kunt u altijd contact opnemen.