image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search
 

Tarieven & behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Vaste elementen in iedere behandeling

✔ Reiniging
✔ Dieptereiniging
✔ Onzuiverheden verwijderen
✔ Persoonlijk op de huid afgestemde verzorgingsproducten, zoals peeling, serums, ampullen en masker
✔ Massage van gezicht- decollecte – nek – schouders
✔ Een verzorgende dag- of nachtcreme.

Cleansing Facial (45 min)

42,50

Deze ontgiftende, intensieve behandeling, is voor huiden die op elke leeftijd een diepe ontgiftiging nodig hebben. Het herstelt de balans en stimuleert het regeneratieproces van de cel. Het resultaat, een stralende, levendige huid die weer vrij kan ademen. Energieboost voor uw huid!

Skinmap facial (60 min)

55.00

Het antwoord op alle uitdagingen van uw huid! DNA van de huid her progammeert en huidproblemen kunnen worden opgelost. De behandeling die voldoet aan de specifieke behoefte van elk deel van het gezicht. Bij deze benadering draait alles om super – gepersonaliseerde cel – bio – revitalisatie, Omdat elk huidtype uniek en altijd in ontwikkeling is.

Purifying facial (60 min)

55.00

De werking van Bakucid ACN. Vermindert en normaliseert talgafscheiding met een microbiële groeiremmer, zonder dat de huid uitdroogd. De purifying verzorgingslijn heeft een herstellende werking zonder dat de huid uitdroogt. Bij een acne huid is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan en thuis de verzorgingsprodukten te gaan gebruiken. Voor een optimaal resultaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Super Active Facial (45 min)

42.50

Een gerichte behandeling bevordert de celvernieuwing, verhoogt de toevoer van zuurstof en levert hydratatie en antistoffen aan de huid. Deze kan ook in kuurvorm! Het is een behandeling voor een stevigere en gladdere huid (super Plump concentraat). Ook geeft deze behandeling energie en revitaliseert het de huid (energy mix concentraat). Het is een shockbehandeling voor de huid dat een uitgeriste, stralende en heldere teint geeft (anti-stress concentraat).

Moisturizing facial (60 of 75 min)

55/70

Onmiddellijke en langdurige hydratatie. Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De werkzame stoffen hyalu4plump is rijk aan vier verschillende soorten hyaluronzuur wat je direct een comfortabel gevoel geeft. Deze intense behandeling zorgt voor een optimale hydratatie van de huid die de tekenen van veroudering vertragen. U zult het direct ervaren en het resultaat zien!

Shooting/sensitive facial (60 of 75 min)

55/70

De meeste gevoelige huid uitnodigen om te ontspannen en te herstellen. De kracht van deze behandeling zit hem in de combinatie van het 51+3 HYALU-COMPLEX en andere werkzame ingredienten die de rode, gevoelige huid tot rust brengt, en voelbaar verzacht.

Anti-age facial (60 of 75 min)

55/70

Wat je biologische leeftijd ook is, Icon Time is een intensieve anti-age behandeling, speciaal om rimpels en verlies aan veerkracht te bestrijden. ! Deze antiage gezichtsbehandeling is voedend, heeft een hydraterende werking, verbetert de elasticiteit en vermindert de rimpeldiepte. De stimulerende eigenschappen zijn van Zilver, Goud en Platina.

Urban Life facial (45 min)

42.50

We hebben er allemaal mee te maken! Urban Life is een behandeling tegen vervuiling, computerstraling en zonnestraling. Het zijn allemaal veroorzakers voor een doffe teint, vergrote poriën, pigmentvlekken, uitdroging en rimpels. Ervaar wat de behandeling voor u kan betekenen!

Losse behandelingen

Ontvang korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Epileren/waxen wenkbrauwen

10.00

Krijg 5,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Verven wimpers

10.00

Krijg 5,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Verven wenkbrauwen en wimpers

20.00

Krijg 10,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Verwijderen gerstekorrels

20.00

Krijg 10,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Waxen bovenlip

10.00

Krijg 5,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Waxen hele gezicht incl. wenkbrauwen

30.00

Krijg 15,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Waxen wangen

10.00

Verwijderen onzuiverheden

20.00

Krijg 10,- korting in combinatie met een gezichtsbehandeling

Massages

Ontspanning voor lichaam en geest. Geniet in een oase van rust.

Relaxmassages

Vergeet alles om uw heen, hectiek van alle dag en kom tot rust tijdens een ontspannende massage met rustgevende muziek, heerlijke geuren, oase aan rust en omgeving, doen de tijd vergeten!

Relaxmassage (30 min)

30.00

Relaxmassage (45 min)

45.00

Relaxmassage (60 min)

60.00

Body Relax (50 min)

55.00

Een diepe relaxmassage met een serum en een masker voor het gezicht, schouders, nek en de hoofdhuid. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging. Na de massage kunt u nog even nagenieten met een kopje thee.